Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

Шановні наші клієнти!

Шановні наші клієнти!

Шановні наші клієнти!

От і минув ще один рік плідної роботи, розвитку, руху вперед нашої компанії! Хочемо поділитись з Вами нашими досягненнями.

За рік зробилось чимало роботи. Наш колектив допоміг утеплити свої домівки та накрити якісними покрівельними матеріалами дахи понад 1200 клієнтам по всій Закарпатській області. Більшість з них отримали компенсації по кредитам IQ Energy.

Ми забезпечили роботою понад 100 покрівельників та монтажників.

Цього року наші клієнти на 70% більше порівняно з минулорічним періодом купляли товар енергоефективний. Це говорить про те, що люди змінились і стали надавати перевагу продукції преміум сегменту.

Також ми почали склити споруди з алюмінію комерційного призначення та житлові будинки. У В.Бичкові ми успішно завершили монтаж великого торгового центру.

Завдяки нашим надійним постачальникам, ми змогли покращити якість наших послуг та розширити наші можливості. Наш товар завжди приїздить на об’єкт вчасно, в заводській упаковці та неушкодженим.

Компанія «ODK» не стоїть на місці: ми постійно стежимо за новими тенденціями сучасного будівництва, розширюємо асортимент продукції, яка відповідає міжнародним нормам та стандартам якості, щоб забезпечувати нашого клієнта тільки найкращим.

Ми не збираємось зупинятись на досягнутому і наступного року плануємо розширити нашу мережу по всій території Закарпатської області.

Для нас важливо надати максимально зрозумілу та фахову консультацію для того, щоб наш клієнт залишався задоволеним співпрацею з нами на довгі роки.

Щиро вдячні за ваші відгуки та теплі слова, за вашу довіру до нашої команди.

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?