Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

На що звернути увагу при виборі віконних конструкцій: поради фахівця

На що звернути увагу при виборі віконних конструкцій: поради фахівця

На що звернути увагу при виборі віконних конструкцій: поради фахівця

Кожен, хто купує вікна у нове житло, або планує заміну старих вікон, справедливо розраховує на те, що покупка буде якісною, надійною, ефективно зберігатиме тепло та тишу в оселі.

Сьогодні наш експерт Юрій Бажов, керівник відділу віконних конструкцій компанії ODK, розповість, як не помилитися і бути на 100% впевненим у своєму виборі.

Фундаментальним критерієм у виборі віконних конструкцій повинна бути їх енергоефективність. Дійсно вдалою є та покупка, яка максимально економить ваші кошти на оплату квитанцій з обігріву оселі. 40% тепловтрат у приміщенні припадає саме на вікна!

Першим важливим параметром теплозбереження є монтажна глибина та кількість камер у рамі. Згідно із європейськими стандартами енергоефективними вважаються вікна, починаючи із п’ятикамерного профілю, монтажна глибина якого сягає мінімум 70 мм.

Другий важливий фактор – це параметри склопакету. Основне правило: чим ширший склопакет – тим він тепліший. Задля максимальної ефективності хоча б одне скло у пакеті повинно мати енергонапилення. Це підвищує коефіцієнт на 13% порівняно зі звичайним двокамерним склопакетом.

Наступна надважлива складова склопакету – це дистанційна рамка. У звичайних склопакетах її роль виконує алюмінієва пластина, яка є термомостом проходження холоду у приміщення. Щоб розірвати цей термоміст та покращити шумоізоляцію ми рекомендуємо замінити її на поліуританову дистанційну рамку. Це дозволить максимально захистити ваше помешкання від негативних зовнішніх температурних впливів.

Останнім, але не менш важливим фактором є якість монтажу віконних конструкцій. Наша команда монтажників забезпечить високоякісний монтаж згідно із європейськими стандартами монтажу теплих віконних систем. Не варто економити на енергозбереженні та якості, адже це запорука вашого здоров’я, комфорту та затишку!

У вас залишилися запитання? Звертайтеся! Юрій та інші спеціалісти допоможуть вам знайти правильні рішення!

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?