Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

Як вибрати вхідні двері: поради фахівців

Як вибрати вхідні двері: поради фахівців

Як вибрати вхідні двері: поради фахівців

Ми підготували для вас корисну та цікаву інформацію і сподіваємося, що вона допоможе вам у виборі якісних та надійних вхідних дверей! Тож, поговоримо про двері?

Двері бувають пластикові, металеві та алюмінієві.

Найнадійнішими вхідними дверима є алюмінієві. Вони довговічні, енергоефективні, легкі та зручні в експлуатації. Вони мають величезний ряд переваг. Наприклад, є можливість виготовити модель нестандартного розміру або із великим склопакетом. Це преміум сегмент, що переважно використовується в елітних будівлях і комерційних установах.

Друга категорія - це пластикові двері. Тут також наявні свої економ і преміум сегменти. Економ - це двері, що можуть згодитись для прибудов, які не потребують утеплення або для приміщень, у яких не проживають люди. Стандарт - це двері, представлені, в основному, українським профілем із фурнітурою середнього класу, переважно турецького виробника. Преміум клас - двері, варті особливої уваги! Вони представлені переважно німецьким виробником і наділені вищим рівнем надійності, відмінною енергоефектівністю та протизламною фурнітурою преміум класу.

Третя категорія дверей - це броньовані двері з мдф накладкою. Серед них також існують свої економ, стандарт і преміум сегменти. У економ і стандарт класах ці двері вразливі та холодні. Виробники дають гарантію усього 1 рік, а на замки, навіть найдорожчі, - 3 місяці. Крім того ці двері потребують спеціальний дашок із виступом не менше 2 метрів. Тут недоліків більше, ніж переваг. Саме тому, ми рекомендуємо не заощаджувати, а купувати тільки преміум клас. Ці двері підходять у під'їзди із опаленням і категорично не підходять для комерційних установ, де передбачається великий потік людей. Для приватного будівництва також існують певні недоліки: ці двері вразливі для бокового дощу і прямих сонячних променів. А от для квартир - це саме те, що треба!

Якщо у вас приватний будинок і ви дійсно хочете хороші двері, що служитимуть довгі роки без нарікань, а також надійно зберігатимуть тепло і безпеку у Ваших оселях, то ми рекомендуємо звернути увагу на алюмінієві та металопластикові двері преміум класу.

Якщо ви живете у багатоповерховому будинку, то альтернативою стануть броньовані двері із прихованими петлями та надійною фурнітурою.

Двері - це не тільки вхід в будинок, це ваша візитна картка і перше враження про вас, як про господаря будинку. Бажаємо вам зробити правильний вибір! А для того, щоб не помилитись, - звертайтесь до наших фахівців!

ODK впевнені у тому, що продаємо!

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?