Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

В чому переваги алюмінієвих систем?

В чому переваги алюмінієвих систем?

В чому переваги алюмінієвих систем?

У нас часто виникає завдання зробити великі вітрини, або надійні двері, які будуть використовуватись для комерційного призначення.

Зазвичай на ринку пропонують таке рішення виконати з металопластику. Але насправді, металопластикових конструкцій існує ряд обмежені по висоті та ширині, які напряму впливають на надійність і довговічність виробу. Якщо їх порушувати, на виході буде неякісний продукт з усіма негативними наслідками та розчарований клієнт, який викинув кошти на вітер.

Алюміній в рази збільшує можливості при виготовленні складних масивних конструкції, при цьому залишає відчуття затишку, простору та природного освітлення.

У сферах комерційного використання дверей та підйомно-розсувних систем, алюмінієві конструкції є незамінним рішенням оскільки витримують в сотні разів більше циклів відкривання та навантаження, не втрачаючи своїх притискаючих та теплоізоляційних властивостей.

Підйомно-розсувні системи роблять Ваші тераси вишуканими та неповторними. Панорамний вид з приміщення підкреслить будь-яке дизайнерське рішення та зробить затишну оселю просторою та освітленою. Надійна фурнітура робить комфортним та легким пересування створки на спеціальних роликах. Навіть дитина з легкістю пересуває 300кг створку висотою в три метри.

Всі конструкції виробляються на високоточному обладнанні з ідеальними стиками. Присутній широкий вибір склопакетів з різними комбінаціями спеціальних додаткових енергоефективних опцій.

Замовляйте безкоштовний замір, завантажуйте каталог та звертайтесь за додатковою консультацією.

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?