Акції, новини, статті покрівельні матеріали, металочерепиця, профнастил, бітумна черепиця, керамічна черепиця, композитна черепиця

Акції, новини, статті

Що таке металопластиковий профіль Rehau Euro-Design 60?🤔

Що таке металопластиковий профіль Rehau Euro-Design 60?🤔

Що таке металопластиковий профіль Rehau Euro-Design 60?🤔

У попередній статті та відео (http://odk.com.ua/chim-vidriznyayutsya-metaloplastikovi-ko…/) ми обговорювали чим все ж таки загально відрізняються широкий асортимент металопластикових конструкції. Розібрались, що основними факторами теплозбереження є☀️:

  • - у рамі → монтажна глибина та кількість камер (чим більше тим краще);
  • - у склопакеті → товщина склопакету, дистанційна рамка, покриття скла, газове наповнення склопакету.

Давайте тепер розберемо на молекули🤓 кожну з конструкцій!

Вже більше 20 років безперечним лідером🥇 на ринку металопластикових конструкції є компанія REHAU. З них і почнемо.

Сьогодні розглянемо профіль REHAU EURO DESIGN 60 (ED 60). Профіль REHAU Euro-Design 60 має трикамерну будову з монтажною глибиною 60 мм📏. За останніми вимогами до теплоізоляції житлових приміщень така система рекомендована до застосування в неопалюємих приміщеннях, оптимальні для засклення міжповерхових маршів, багатоквартирних будинків лоджії.

Дана система має «П» подібне металеве армування товщиною 1.2 мм. Що таке армування? І для чого воно взагалі потрібно? >Армування — це сталевий силовий елемент, який встановлюється у внутрішню камеру пластикового профілю для надання додаткової міцності💪 самій конструкції. Для його виготовлення використовується оцинкована сталь.

З вікнами REHAU Euro-Design 60 ви будете відчувати себе в безпеці оскільки є можливість встановити преміальну протизламну німецьку фурнітуру компанії GU.

Тепер пару слів про склопакет. У даній системі є можливість заміни звичайного склопакета на енергозберігаючий. Така конфігурація включає у себе нанесення захисного енергонапилення на скло, заповнення склопакету інертним газом та розширення склопакету з 24 мм до 32 мм.

І на останок, ще пара визначень і характеристик ED 60 у цифрах, які так широко використовують у свої рекламі дилери, але завжди були загадкою для споживачів (та інколи і для самих дилерів)😜.

REHAU Euro-Design 60

Коефіцієнт теплопередачі - Uf = 1,6 Вт/м²К (Коефіцієнт теплопередачі – коефіцієнт, що визначає яка кількість теплоти передається (втрачається) через площу 1 м2 конструкції (стіна, підлога, дах, вікна) товщиною 1 метр за одиницю часу (1 годину), при різниці зовнішньої та внутрішньої температур в 1 Кельвін (1 0С). Вимірюється в Вт/м2К. Чим менший - тим краще, тобто витрати теплової енергії будуть менші.)

Коефіцієнт опору теплопередачі - Rf = 0,65 м²К/Вт (Коефіцієнт опору теплопередачі – коефіцієнт, обернений до коефіцієнту теплопередачі. Вимірюється в м2К/Вт. Чим менший коефіцієнт теплопередачі тим гірше, тобто витрати теплової енергії будуть більші.) Звукоізоляція - Rw,P = 41 дБ (Чим більше значення – тим краще)

Зламобезпека – клас RC2 (у порівнянні з базовим рівнем безпеки, пропонує покращений захист від застосування простих інструментів (наприклад, викрутки, обценьків і т.п.) та з додатковим протизламним та протиударним склом.)

Повітропроникність – клас 4 (здатність скла та профілю пропускати повітря. Вона характеризується кількістю повітря в міліметрах що проходить через профіль пропускаючи в одну секунду. 4 клас (герметичні) - 3 м3 / (м2 · год) при 100 Па. Це найкращий клас)

Водонепроникність - до класу 9А (здатність вікна не пропускати крізь себе рідину та газ навіть за наявністю перепадів тиску. Клас 9А – це найкращий показник)

Замовляйте безкоштовний замір📏 / завантажуйте каталог, натиснувши на картинку⬇️ та звертайтесь за додатковою консультацією📞

http://odk.com.ua/land/metaloplastik/ Схема властивостей профілю Rehau Euro-Design 60

Замовити зворотній дзвінок

Заповніть форму, для замовлення зворотнього дзвінка

Що Вас цікавить?

Замовити безкоштовний замір та розрахунок

Заповніть форму, для замовлення безкоштовного заміру та розрахунку

Що Вас цікавить?

Завантажити каталог

Заповніть форму, щоб почати завантаження каталогу

Що Вас цікавить?